Axentistii clubului Ippon au spus „Banzai” la Cupa Banzai de la Arad

Al treilea weekend al lunii iulie a adus cu sine o nouă competiție organizată de Federația Română de Karate WUKF. Este vorba de Cupa Banzai, ajunsă la a 28-a ediție, și care a fost găzduită de municipiul Arad în perioada 17-18 iulie. Cupa Banzai s-a bucurat de participarea a 23 de cluburi din țară și a unei delegații de sportivi din Serbia.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat de sportivii clubului Ippon, pregătiți de antrenoarea Dora Maria Hanga. Clubul Ippon s-a clasat pe poziția a 4-a în competiție pe medalii, sportivii medieșeni obținând 11 medalii de aur, 9 medalii de argint și 9 de bronz.

Între karatiștii care au obținut medalii se află și 4 elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Iulia Ivan din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, de Samira Armenean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și de gemenii Andrei și Mihai Toma din clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză.

Iulia Ivan a obținut locul I la kumite și locul II la kata la categoria 16-17 ani, Samira Armenean a obținut locul I la kata și locul III la kumite, în vreme ce Andrei și Mihai Toma au obținut fiecare locul I la kumite băieți.

Îi felicităm pe axentiștii clubului Ippon Mediaș, pe antrenoarea acestora Dora Maria Hanga și pe ceilalți sportivi medieșeni care au concurat la Cupa Banzai de la Arad.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>