Noi medalii pentru axentistele de la CSS Medias

La sfârșitul lunii iulie stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit o nouă competiție în domeniul atletismului. Este vorba de a 96-a ediție a Campionatelor Naționale rezervate juniorilor 1 (U20) – etapa finală. La competiție au participat și atleții Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătiți de antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean.

Elevele axentiste care au luat startul la Pitești au adus medalii pentru Clubul Sportiv Școlar Mediaș. Este vorba de Iulia Mărginean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale.

Alexandra Hudea și-a dominat adversarele în proba de 5000 de metri, pe care a încheiat-o pe prima poziție cu un total de 18 minute și 44 de sutimi. Sportiva medieșeană a luat startul și în proba de 3000 de metri unde a încheiat cursa pe poziția a 3-a, cu 10 minute, 14 secunde și 14 sutimi.

Iulia Mărginean a participat la proba ei preferată de 1500 de metri și s-a clasat pe locul al doilea cu timpul de 4 minute, 29 de secunde și 81 de sutimi, un nou record personal. Același loc secund l-a obținut și la proba de 3000 de metri, în 9 minute, 48 de secunde și 29 de sutimi.

De remarcat faptul că la finalele de 3000 de metri și respectiv 5000 de metri a mai luat startul o altă axentistă, Silvia Obrejan, din clasa a XII-a Instructor Sportiv.

Le felicităm pe axentistele noastre și pe antrenorii acestora Vasile Herman și Vasile Ibășfălean pentru aceste performanțe deosebite și le dorim rezultate cât mai bune și la următoarele competiții la care vor participa în continuare.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>