Argint pentru Iulia Marginean la Balcaniada de Juniori

Sâmbătă 14 august 2021 orașul Kraljevo din Serbia a găzduit a 18-a ediție a Campionatelor Balcanice de atletism rezervate cadeților sub 18 ani. România a fost reprezentată de 37 de atleți care au adus țării noastre 11 medalii, dintre care 4 medalii de aur, 5 de argint și 2 de bronz.

Una dintre aceste medalii a fost obținută de Iulia Mărginean, elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” în clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și atletă a Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Sportiva noastră, pregătită de antrenorul Vasile Herman a luat startul în proba de 1500 de metri și s-a clasat pe poziția a doua, cu un timp de 4 minute, 31 de secunde și 98 de sutimi. Astfel Iulia Mărginean a adus medalia de argint României la Campionatele Balcanice sub 18 ani.

O felicităm pe axentista noastră și pe antrenorul acesteia Vasile Herman pentru această performanță internațională și îi dorim rezultate cât mai bune și la următoarele competiții.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>