Absolvenții de 10 ai LTAS, premiați de Primaria Medias

Sesiunea 2021 a examenului național de Bacalaureat a adus, după cum se știe, rezultate excepționale pentru absolveții Liceului Teoretic „Axente Sever”. Procentul de promovabilitate de 94,83% a plasat unitatea noastră de invățământ pe locul 4 în județ, după Colegiile Naționale Samuel von Brukenthal, Gheorghe Lazăr și Octavian Goga din Sibiu.

Înaintea începerii anului universitar 2021-2022, Primăria municipiului Mediaș a avut inițiativa de a premia absolvenții liceelor medieșene care au obținut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat și pe elevii cu rezultate meritorii la Evaluarea Națională. Astfel, joi 23 septembrie 2021 absolvenții cu medii peste 9.50 au fost premiați în cadru festiv de primarul municipiului Mediaș Gheorghe Roman.

Între premianții care s-au distins prin rezultate deosebite s-au aflat nu mai puțin de 6 absolvenți ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Diana Rotaru, Ștefania Cernean și Alexandra Știrbu de la profilul de Filologie, de Andrei Vlaicu și Bianca Florea de la clasa de Științe Sociale și respectiv de Andrei Pumnea de la Științele Naturii intensiv Engleză. Aceștia au primit diplome de excelență și un premiu financiar din partea primăriei municipiului Mediaș, instituție care sprijină rezultatele meriotorii obținute de elevii medieșeni.

Îi felicităm pe axentiștii noștri pentru rezultatele deosebite prin care au confirmat că Liceul Teoretic „Axente Sever” este cea mai bună unitate de învățământ din zona de nord a județului, îi felicităm pe toți absolvenții de liceu din municipiul nostru, le dorim mult succes în învățământul superior și suntem convinși că prin ei Mediașul are viitor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>