Victorii pe linie la tenis de masă feminin

În perioada 15-16 octombrie 2021 orașul Moinești a găzduit turul Diviziei B feminin din cadrul Campionatului Național de tenis de masă. La această competiție a participat și echipa Clubului Sportiv Municipal Mediaș, pregătită de antrenorul Viorel Sterea.

Trei dintre jucătoarele CSM Mediaș care au evoluat la Moinești sunt eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Beatrice Hila din clasa a IX-a Filologie, Gabriela Herciu din clasa a IX-a Științele Naturii și Mădălina Moga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză. Lor li se adaugă junioarele Mara Moca și Patricia Comșa.

Jucătoarele medieșene se clasează pe prima poziție în clasamentul Diviziei B după ce au obținut 4 victorii din 4 posibile. Elevele antrenorului Viorel Sterea au învins pe rând formațiile CSM Buzău, CSU Craiova, LPS Rotaru Constanța și CSM Moinești.

La masculin echipa CSM Mediaș, din care fac parte și axentiștii Andrei Pînzar din clasa a XI-a Instructor Sportiv și Cristian Cîndea din clasa a IX-a Matematică Informatică, a evoluat în turul Diviziei A, desfășurat la Bistrița. În fața unor echipe de calibru ale competiției, jucătorii medieșeni au obținut o victorie împotriva formației Voința Câmpulung.

Returul Diviziei A și B la tenis de masă va avea loc la începutul anului 2022.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>