Donații pentru sala de fitness a LTAS

Luni 18 octombrie 2021 membrii asociației Patenschaftsverein Siebenburgen din localitatea germană Neuntal au poposit la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de o asociație de sponsorizare care activează de 30 de ani și al cărei obiectiv principal îl constituie sprijinirea unităților de învățământ din Transilvania, a spitalelor și a comunităților din mediul rural. Asociația organizează anual 2 transporturi cu materiale necesare comunităților locale din spațiul intracarpatic.

Cele două microbuze ale asociației au poposit la unitatea noastră de învățământ și au donat aparatură pentru sala de fitness a Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de biciclete speciale de fitness, de un aparat de forță dar și de un monociclu.

Membrii asociației au fost însoțiți de Mircea Galață și Ștefan Keresztes, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Reprezentanții asociației Patenschaftsverein Siebenburgen au fost primiți de corpul profesoral al liceului nostru iar pe durata vizitei lor aparatele au fost amplasate și montate în sala de fitness de la subsolul corpului de clădire C.

Le mulțumim reprezentanților asociației Patenschaftsverein Siebenburgen pentru sprijinul acordat unității noastre de învățământ și pentru activitatea de ajutorare pe care o desfășoară în Transilvania. Asociația are 45 de membri, este condusă de președintele Hubert Schauberick și de vicepreședintele Otmar Kramer.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>