Mădălina Nistor, noua stea a poeziei mediesene

Se numește Mădălina Nistor și este elevă în clasa a IX-a Filologie la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Pasiunea ei este literatura, dar compune poezii încă din clasele primare. Este o fire activă, veselă, optimistă, însă limbajul ei preferat de exprimare este cel al versurilor.

Axentista noastră are la activ numeroase poezii scrise de-a lungul timpului, și există speranța că într-o zi le va reuni într-un volum. Până atunci, creațiile poetice ale Mădălinei participă la diverse concursuri literare. Astfel Mădălina Nistor a fost singura reprezentantă a municipiului Mediaș care a participat luna trecută la a 19-a ediție a Concursului Național de Poezie „Iulia Hașdeu”, organizat de Primăria Municipiului Ploiești și de Casa de Cultură „I.L.Caragiale” din Ploiești.

Mădălina Nistor a concurat cu elevi ai unor colegii naționale de prestigiu și chiar dacă nu s-a clasat în primele 3 poziții, una dintre poeziile sale a fost apreciată de juriul prahovean. Este vorba de poezia „Planeta plânge”, care va apărea în revista de cultură „Atitudini” din Ploiești.

O felicităm pe Mădălina Nistor pentru talentul literar de care dă dovadă, suntem convinși că acest talent îi va fi apreciat în viitoarele concursuri literare la nivel național și îi dorim succes în toate demersurile literare și artistice din anii de liceu și nu numai.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>