Iulia Mărginean, sportiva anului 2021

Miercuri 22 decembrie 2021 la Sala Transilvania din Sibiu a avut loc premierea celor mai buni sportivi ai județului pentru anul 2021. Festivitatea de premiere a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și a reunit sportivii care au obținut rezultate deosebite în competițiile olimpice și neolimpice desfășurate în acest an.

Municipiul Mediaș a dominat această festivitate prin prisma rezultatelor obținute de sportivii noștri. Cea mai bună performanță a anului 2021 a fost obținută de atleta Iulia Mărginean, elevă in clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Iulia Mărginean a obținut titlul de vicecampioană balcanică în proba de 1.500 metri.

O altă elevă a liceului nostru, Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale, a primit o mențiune pentru rezultatele din acest an. Atleta medieșeană a obținut șase titluri naționale la categoriile de juniori, la probe de 1500 de metri, 3000 de metri și 5000 de metri, dar și clasări pe podium la campionatele naționale desfășurate în 2021. Faptul că Alexandra Hudea poate concura cu succes la probe de atletism dintre cele mai variate este o certitudine că Mediașul are viitorul asigurat în acest domeniu.

În domeniul concursurilor neolimpice municipiul Mediaș a fost premiat la Sala Transilvania prin karatiștii clubului CS Ippon. Doi dintre acești sportivi sunt elevi ai unității noastre de învățământ. Este vorba de Iulia Ivan din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Andrei Toma din clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză, cei doi sportivi fiind premiați pentru rezultatele obținute la Campionatul Mondial de Karate WUKF desfășurat luna aceasta la Cluj Napoca.

Îi felicităm pe axentiștii noștri și pe antrenorii acestora pentru rezultatele obținute în acest an 2021 și le dorim un an 2022 în care să-și depășească aceste performanțe.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>