Podium medieșean la Campionatul National de Atletism

 

În perioada 25-27 februarie 2022 Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu” din capitală a găzduit etapa finală a Campionatelor Naționale de Atletism seniori și tineret. Municipiul nostru a fost reprezentat de 3 atleți ai Clubului Sportiv Școlar Mediaș care au luat startul la probe de 1500 și  3000 de metri, toți 3 fiind elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale, de Iulia Mărginean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Ciprian Varga din clasa a X-a Instructor Sportiv.

Iulia Mărginean a luat startul în probele de 1500 și respectiv 3000 de metri. Sportiva noastră a câștigat titlul de campioană națională la 3000 de metri juniori câștigând proba cu un timp de 9 minute, 49 de secunde și 50 de sutimi. Pe poziția a treia a aceleiași probe s-a situat Alexandra Hudea, care a obținut timpul de 9 minute, 50 de secunde și 29 de sutimi.

La proba de 1500 de metri Iulia Mărginean a încheiat finala pe locul al treilea, cu timpul de 4 minute, 32 de secunde și 78 de sutimi. În ceea ce-l privește pe Ciprian Varga, acesta a luat startul în proba de 3000 de metri pe care a încheiat-o în 9 minute, 31 de secunde și 96 de sutimi.

Îi felicităm pe atleții noștri și pe antrenorii lor, Vasile Herman și Vasile Ibășfălean, pentru rezultatele deosebite prin care mențin municipiul Mediaș în topul atletismului național și internațional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>