Fotbaliștii LTAS trec fără emotii de faza judeteană a ONSS

Cristi Avram, Vlad Domșa, Cristi Maxim, Lorand Vereș, Denis Ursu, Gabriel Țala, Simion Bumbar … sunt nume ale elevilor de la profilul sportiv al Liceului Teoretic „Axente Sever”, dar în același timp sunt nume cunoscute la nivel competițional. Și sunt nume care sperăm să cunoască afirmarea în cariera fotbalistică, chiar dacă din păcate, acest lucru nu se va mai putea intâmpla la formația Gaz Metan Mediaș.

Fotbaliștii noștri au participat marți 12 aprilie 2022 la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, după ce trecuseră fără emoții de etapa municipală. La Sibiu axentiștii s-au impus la fel de lejer în fața formațiilor de la Colegiul Samuel von Brukenthal,  Colegiul „Octavian Goga” și de la Liceul „Timotei Cipariu” din Dumbrăveni.

Echipa de fotbal a LTAS s-a calificat astfel la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, care se va desfășura la Covasna în perioada 20-22 mai 2022.

Le dorim mult succes și sperăm să-și confirme valoarea pe care au demonstrat-o la echipele Gazului Metan, iar cariera lor fotbalistică să fie cât mai strălucită și de durată.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>