Axentistele de la CSM Medias au promovat in Divizia A la tenis de masa

Marți, 19 aprilie 2022 municipiul Mediaș a găzduit barajul pentru promovarea în Divizia A la tenis de masă feminin. Echipa Clubului Sportiv Școlar Mediaș, formată din Mădălina Moga, Beatrice Hila, Gabriela Herciu și junioara Mara Moca au învins în dublă manșă formația CSM Râmnicu Sărat cu scorurile de 3-1 și respectiv 3-0. Prin această dublă victorie sportivele pregătite de antrenorul Viorel Sterea și-au asigurat promovarea în Divizia A la tenis de masă.

CSM Mediaș are două sportive în top 20 la tenis de masă, conform clasamentului Federației Române de Tenis de Masă corespunzător lunii aprilie. Este vorba de Beatrice Hila din clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză, situată pe poziția a 18-a, și de Mădălina Moga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, aflată pe poziția a 13-a.

Le felicităm pe jucătoarele noastre și pe antrenorul lor pentru această performanță, și pentru faptul că mențin municipiul Mediaș la nivel înalt pe harta tenisului de masă, și le dorim rezultate cât mai bune în viitorul sezon competițional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>