Iulia Marginean și Alexandra Hudea, cele mai bune atlete la 5000 de metri

Prima zi a lunii mai 2022 a adus un titlu național la atletism pentru Iulia Mărginean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză. Este vorba de Campionatul Național de Seniori și Tineret sub 23 de ani, desfășurat pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

La acest concurs sportiva medieșeană a obținut o dublă performanță, încheind proba de 5000 de metri pe prima poziție a clasamentului, în 16 minute, 49 de secunde și 88 de sutimi. Acest rezultat i-a permis Iuliei să devină campioană națională la tineret dar în același timp i-a adus al treilea timp la seniori.

Iulia a fost secondată îndeaproape de Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale. Alexandra a terminat pe poziția a doua la tineret, cu 17 minute, 6 secunde și 78 de sutimi și cu al patrulea timp la seniori.

La masculin municipiul Mediaș a fost reprezentat de Ciprian Varga din clasa a X-a Instructor Sportiv. Sportivul nostru a participat la proba de 5000 de metri, pe care a încheiat-o cu timpul de 16 minute, 43 de secunde și 39 de sutimi.

Iulia Mărginean, Alexandra Hudea și Ciprian Varga sunt elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” și sunt legitimați la Clubul Sportiv Școlar Mediaș, unde sunt pregătiți de antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean. De remarcat faptul că atletele noastre au dublă legitimare, fiind componente ale clubului Mica Romă din Blaj.

Îi felicităm pe sportivii noștri și pe antrenorii acestora pentru performanțele deosebite pe care le obțin la probe dintre cele mai variate ale atletismului, și le dorim mult succes în competițiile acestei veri.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>