„Interfata” prietenoasa pe holurile LTAS

Creativitate, talent, imaginație și muncă, acestea par a fi ingredientele de succes ale elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever”. Iar axentiștii noștri fac față cu brio provocărilor, indiferent cât de solicitante ar fi acestea.

Pentru 4 eleve ale clasei a XI-a Matematică-Informatică, provocarea primăverii a fost aceea a personalizării peretelui de lângă scările de acces către etajul intâi din interiorul corpului de clădire A. Un perete obișnuit, alb, care între timp a ajuns să fie personalizat cu aspecte din viața de zi cu zi a unității noastre de învățământ.

Elevele care au dat viață acestei provocări se numesc Antonia Andrei, Sorina Ciobanu, Roxana Moldovan și Antonia Todirel. Pe durata mai multor săptămâni axentistele noastre au stat după încheierea programului școlar, s-au înarmat cu pensule, vopsele și multă răbdare și imaginație. Mai intâi au stabilit ce reprezentări vor apărea pe pereți, apoi le-au creionat și  ulterior le-au dat culoare. Ceea ce a ieșit se poate observa în imaginile de mai jos, surprinse în mai multe etape ale procesului creativ al axentistelor noastre.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>