Scoala postliceala militara – inceputul unei cariere militare pentru absolventii LTAS

Miercuri, 4 mai 2022 Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost vizitat de reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații Sibiu. Instituția, înființată acum aproape 150 de ani ca secție de telegrafie a armatei române, și-a prezentat oferta educațională în sala festivă a liceului nostru. Prezentarea a fost realizată de locotenentul Cătălin Simion, asistat de trei elevi militari.

Axentiștii s-au arătat interesați de programele postliceale de 1-2 ani care vizează specializări precum Maiștri Militari respectiv Subofițeri în domeniul de telecomunicații și Informatică. Discuțiile au vizat și problematica avansării în ierarhie pentru cei care se simt atrași de domeniul armatei, alături de facilitățile unei cariere militare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>