Mădălina Moga, steaua tenisului de masa mediesean

A fost Cristina Corburean, a urmat Andreea Dragoman, vin din urmă Beatrice Hila și Gabriela Herciu (și nu numai) … dar prezentul este al Mădălinei Moga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză. Sportiva noastră a contribuit decisiv în această primăvară la promovarea echipei CSM Mediaș în Divizia A la tenis de masă și s-a calificat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar alături de Andrei Pânzar din clasa a XI-a Instructor Sportiv.

Faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar la tenis de masă a fost găzduită de municipiul Târgoviște in perioada 20-21 mai 2022. Mădălina Moga și-a invins toate adversarele la feminin și a încheiat pe prima poziție la această competiție.

Tot pe podium, dar pe poziția a treia a încheiat Andrei Pânzar competiția la băieți, iar bilanțul participării elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever” ne arată că Mădălina Moga este prima pe țară iar Andrei Pânzar este al treilea cel mai bine cotat elev la tenis de masă.

Îi felicităm pe elevii noștri pentru aceste performanțe deosebite, îi felicităm pe antrenorii care îi indrumă la CSM Mediaș și ne exprimăm speranța că tenisul de masă este și va rămâne un izvor nesecat de talente la Mediaș.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>