Axentistii au venit la liceu fara ghiozdane

 Acest lucru s-a întâmplat vineri 27 mai 2022, în urma inițiativei elevilor claselor a XI-a, inițiativă la care au aderat toate clasele unității noastre de învățământ.

Este vorba de o provocare inedită care circulă în mediul online la nivel mondial, intitulată „No School Bag Challenge”. Aceasta a presupus ca elevii să vină la școală fără ghiozdane sau rucsacuri, ele fiind înlocuite de orice obiecte în care să fie depozitate caietele și accesoriile folosite in timpul programului școlar.

Așa se face că vineri 27 mai ingeniozitatea și creativitatea axentiștilor noștri și-au făcut simțite prezența pe holurile și în sălile de clasă ale unității noastre de învățământ. Caietele, instrumentele de scris, sendvișurile, sticla de apă plată și alte accesorii, care de obicei se aflau depozitate în rucsacurile de școală, au fost înlocuite de data aceasta de oale de gătit, huse de chitară, coșulețe, cărucioare de păpuși, trolere sau chiar lăzi frigorifice. Nu au lipsit nici aparate de preparat sendvișuri, sertare de mobilă sau pantaloni jeans transformați în … rucsac.

Considerăm că această provocare a stimulat imaginația și originalitatea axentiștilor noștri, după cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>