Clasa a XII-a S.N. promoția 2012 a spus „prezent” după 10 ani

În urmă cu 10 ani erau veseli, optimiști (deși anul 2012 era asociat la acel moment cu … sfârșitul lumii) și încrezători în viitor. Ne referim desigur la absolvenții promoției 2012 a Liceului Teoretic „Axente Sever”. Ei bine, aceștia au supraviețuit oricăror calamități, oricăror probleme, oricăror pandemii, și i-am regăsit astăzi la fel de veseli, de optimiști și de încrezători. Este vorba de clasa de Științele Naturii care s-a reunit sub îndrumarea dirigintelui Ioan Chindea la unitatea noastră de învățământ.

Întâlnirea de 10 ani s-a desfășurat vineri 12 august 2022 , la aceasta spunând „prezent” 21 de componenți ai generației 2012. Deși timpul a lăsat ceva urme asupra absolvenților, transformându-i din copii în adulți, iar unii dintre ei fiind părinți, totuși emoțiile au fost la fel ca în prima lor zi de liceu din clasa a IX-a. Bucuria revederii și a amintirilor poznelor din liceu a adus și a păstrat buna dispoziție pe chipurile generației 2012, membrii acesteia rămânând copii în sufletele lor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>