Corpul de clădire D, in plin proces de renovare

Încet dar sigur, toată baza materială a Liceului Teoretic „Axente Sever” cunoaște un amplu proces de modernizare. Unitatea noastră de învățământ a funcționat mult timp doar cu două corpuri de clădire (Corpurile A și E) iar la sfârșitul anului 2020 a fost dat în folosință și corpul C, odată cu modernizarea bibliotecii, a sălii festive, a două săli de curs și a unei săli multifuncționale.

În acest an Primăria municipiului Mediaș a inițiat ample lucrări pentru modernizarea și darea în folosință a corpului de clădire D. A fost refăcută rețeaua de canalizare și instalația electrică, au fost montate geamuri termopan, a fost schimbat acoperișul, iar lucrările vor continua atât la interior cât și la aspectul exterior.

Lucrările sunt preconizate a se incheia pe parcursul anului școlar 2022 – 2023, urmând a fi puse la dispoziție noi săli de curs și noi cabinete, ceea ce va îmbunătăți considerabil baza materială a Liceului Teoretic Axente Sever.

Unitatea noastră de învățământ își deschide porțile pentru elevii celor 22 de clase componente în ziua de 5 septembrie, odată cu debutul anului școlar 2022 – 2023.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>