33 tineri premiati de Primaria Medias pentru rezultatele de la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Luni 12 septembrie 2022 la sediul primăriei municipiului Mediaș a avut loc premierea a 25 de liceeni și 8 absolvenți ai clasei a VIII-a care au obținut rezultate deosebite la Evaluarea națională și la examenul de Bacalaureat.

La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali au votat într-o ședință extraordinară acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele naționale.

Între cei 25 de absolvenți care au primit din partea primăriei municipiului Mediaș o diplomă de excelență și un premiu de 1500 de lei s-au aflat și 7 axentiști. Este vorba de Diana Nicula, Daniela Hudea, Doris Knall, Ioana Gîrnod, Diana Enea, Raluca Lăpădat și Robert Cristea.

Dintre cei 7 axentiști, Diana Nicula și Daniela Hudea au obținut media 9,85 la examenul național de bacalaureat, Doris Knall a avut media 9,65, Ioana Gîrnod a obținut 9,60, Diana Enea media 9,56, Raluca Lăpădat a avut media 9,53 iar pragul de 9,50 a mai fost atins de Robert Cristea. Este de remarcat faptul că 4 dintre absolvenții noștri provin de la profilul uman (filologie și științe sociale) și 3 de la profilul real (științele naturii intensiv engleză).

Felicităm primăria municipiului Mediaș pentru această inițiativă de a răsplăti meritele absolvenților medieșeni, care, indiferent de ce liceu au absolvit, vor reprezenta cu cinste municipiul nostru în universitățile din România. Le dorim mult succes în viața studențească și-i așteptăm cu drag să revină in municipiul și în unitățile de învățământ în care s-au consacrat și în care au petrecut cei mai frumoși ani ai adolescenței lor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>