Echipa de robotica a LTAS se prezinta

Liceul Teoretic „Axente Sever” are echipă de robotică. Pasiunea elevilor noștri pentru informatică și robotică, dorința lor de a-și demonstra abilitățile în domeniu, sunt doar câteva dintre motivele care au stat la baza creării echipei LTASRob. Iar existența altor echipe similare de liceeni în municipiul Mediaș are cu siguranță un efect pozitiv, ducând la creșterea interesului pentru aceste domenii și implicit la o dezvoltare a abilităților elevilor.

Echipa LTASRob are până în acest moment 13 componenți, un număr deloc ghinionist, din clase cu profiluri variate. Este vorba de Tudor Bîrsan, Cristian Roman, Alesander Andrei, Rău Cristian-Denis și Raul Stan din clasa a IX-a Matematică-Informatică, intensiv informatică, de Sergiu Medeșan și Emanuel Bumbuță din clasa a X-a Matematică-Informatică, intensiv informatică și de Sara Aldescu și Mădălina Maier din clasa a XI-a Matematică Informatică, intensiv informatică. Lor li se adaugă doi elevi din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, gemenii Dan și Radu Bucșă, dar și două eleve din clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză, Oana Benescu și Ariana Lulea.

Dorim mult succes echipei LTASRob în cadrul activităților școlare și a concursurilor care vor avea loc cu prilejul competiției BRD First Tech Challenge Romania, organizată de Asociația Nație Prin Educație.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>