Polul crosului mediesean este clasa a XI-a I.S.

Sportul are prezent și viitor la Liceul Teoretic „Axente Sever”. După ce fotbalul a dat numeroși titulari axentiști la echipa mare a Gazului Metan, după ce atletismul se menține la nivel înalt prin elevele Iulia Mărginean și Alexandra Hudea (aflate în prezent în cantonament montan la Piatra Arsă), iată că încep să apară rezultate și la nivelul crosului școlar.

Este vorba de 4 elevi ai clasei a XI-a Instructor Sportiv care au dominat Olimpiada Națională a Sportului Școlar la cros, competiție desfășurată vineri 21 octombrie 2022 pe terenul Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Aceștia sunt Ianis Todoran și Ciprian Varga la masculin, respectiv Diana Comnac și Dara Kabai la feminin. Ei au câștigat primele două locuri la faza municipală a ONSȘ și vor participa la etapa județeană.

Lor li se adaugă o altă tânără speranță a atletismului medieșean, în persoana lui Antonio Băcilă din clasa a IX-a Instructor Sportiv. Acesta s-a clasat pe locul al treilea la crosul de vineri 21 octombrie 2022, ceea ce a făcut ca podiumul la masculin să fie unul exclusiv al elevilor de la profilul de Instructor Sportiv.

Ne bucurăm pentru reușitele atleților noștri, unii dintre ei având deja la activ numeroase competiții naționale, și ne dorim să obțină rezultate cât mai bune în continuare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>