LTAS debuteaza in programul Erasmus

Miercuri, 2 noiembrie 2022 Liceul Teoretic „Axente Sever” a primit vizita unei delegații occidentale de experți în domeniul educației. Este vorba de specialiști francezi aflați in județul Sibiu in schimburi de experiență in urma unui parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, și care au participat la susținerea unor ore de predare la clasele cu profil vocațional.

Delegația franceză a vizitat unitatea noastră de învățământ și a participat la o dezbatere în sala festivă a liceului, alături de cadrele didactice. Oaspeții au avut parte și de un scurt moment artistic susținut de două axentiste, respectiv Antonia Muntean din clasa a XI-a Științele Naturii și Rebeca Sălcudean din clasa a IX-a Instructor Sportiv.

Dezbaterea s-a dovedit deosebit de utilă atât pentru delegația franceză cât și pentru profesorii liceului nostru, în condițiile reformelor educaționale aplicate atât în țara noastră cât și în Franța. De asemenea vizita de astăzi constituie un prim pas realizat de unitatea noastră de învățământ în domeniul participării la programele educaționale Erasmus. Aceste programe pun accentul pe incluziunea socială și pe promovarea participării tinerilor la viața democratică.

Ne bucurăm pentru faptul că Liceul Teoretic „Axente Sever” debutează în programul educațional Erasmus și suntem convinși că în anii următori vor urma numeroase activități în cadrul acestui program.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>