Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, castigatoarele crosului Brasovului

Duminică, 13 noiembrie 2022 municipiul Brașov a găzduit a 33-a ediție a Crosului 15 Noiembrie, dedicat împlinirii a 35 de ani de la revolta muncitorilor de la Uzina Steagu Roșu împotriva regimului comunist. Din acest an Crosul 15 Noiembrie, care este cea mai veche competiție de atletism din România, cuprinde și Campionatul Național de Alergare pe Șosea de 5000 de metri.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat cu cinste de elevele Liceului Teoretic „Axente Sever”, respectiv Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale. Cele două sportive au dublă legitimare, la Clubul Sportiv Școlar Mediaș și la Atletic Club Mica Romă din Blaj, acesta din urmă fiind calificat la Campionatul European de Cros al cluburilor.

Iulia Mărginean a încheiat cursa de 5000 de metri pe prima poziție la categoria sub 20 de ani, cu timpul de 16 minute și 28 de secunde, iar Alexandra Hudea s-a clasat pe poziția a doua, cu 16 minute și 48 de secunde.

La masculin au mai luat startul Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv și Daniel Hanzi din clasa a XI-a Științele Naturii.

Le felicităm pe sportivele noastre pentru rezultatele lor și pentru faptul că au devenit certitudini în domeniul atletismului, și le dorim mult succes la viitoarele competiții.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>