Liceenii medieseni, consultati in privința dezvoltarii urbane a municipiului nostru

În vara acestui an municipiul Mediaș a devenit al 50-lea oraș din cadrul Programului Orașe Verzi al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare. Cu acest prilej a fost lansat Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde (PAOV), care urmărește identificarea și implementarea acțiunilor și investițiilor pentru problemele de mediu prioritare din oraș.

Liceenii din municipiul Mediaș au participat joi 24 noiembrie 2022 la sediul Bibliotecii Municipale „St.L. Roth” pentru a fi consultați în legătură cu principalele acțiuni care pot transforma Mediașul într-un oraș verde. Aceștia au participat la prezentarea Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde și au completat chestionare în acest sens. La întâlnire a participat viceprimarul municipiului Mediaș, Dan Sima.

Din partea unității noastre de învățământ au participat reprezentantele Consiliului Școlar al Elevilor și eleve din clasa a XI-a Științele Naturii și a XII-a Matematică Informatică.

 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>