Inceput de an competițional pentru atletii LTAS

La sfârșitul săptămânii trecute a debutat la București Campionatul Național de Atletism pentru seniori și juniori. Prima etapă a acestei competiții i-a adus la startul probelor de 1500 de metri și de 3000 de metri pe Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv, pe Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale și pe Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză. Proba favorită a sportivelor noastre, cea de 3000 de metri, a însemnat și clasarea Alexandrei și a Iuliei pe primele două poziții. Astfel Alexandra Hudea a încheiat cursa pe prima poziție cu un timp de 9 minute, 52 de secunde și 62 de sutimi, în timp ce Iulia Mărginean a venit pe locul al doilea, în 10 minute, 5 secunde și 41 de sutimi. Și la proba de 1500 de metri atletele noastre au avut o prestație meritorie. Alexandra Hudea a câștigat cursa în 4 minute, 30 de secunde și 58 de sutimi, iar Iulia Mărginean s-a clasat pe poziția a 4-a, cu un timp de 4 minute, 44 de secunde și 48 de sutimi. Rezultate îmbucurătoare pentru atletismul masculin au venit și de la Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv. Acesta s-a clasat pe locul al doilea la proba de 3000 de metri, pe care i-a alergat in 9 minute, 40 de secunde și 38 de sutimi, iar proba de 1500 de metri a încheiat-o în 4 minute, 33 de secunde și 70 de sutimi. Ciprian Varga este legitimat la Clubul Sportiv Școlar Mediaș în vreme ce Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au dublă legitimare sportivă, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj. La clubul medieșean Alexandra Hudea este pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean iar Iulia Mărginean de către Vasile Herman. Îi felicităm pe atleții noștri și pe antrenorii lor pentru acest debut de an competițional 2023 și le dorim să continue pe aceeași linie sportivă și să mențină municipiul Mediaș pe harta atletismului național și internațional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>