Public Speaking? LTAS a spus „prezent”

Vineri, 20 ianuarie 2023 Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu a găzduit Etapa județeană a Concursului Național de Discurs Public în Limba Engleză- Public Speaking. Concursul a fost organizat pe baza protocolului dintre Inspectoratul Școlar Județean, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu și Asociaţia „Uniunea Vorbitorilor de Limbă Engleză din România”.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat la concursul de Public Speaking de Tania Grecu, Iulia Sandu si Daria Sicoe din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, respectiv de Silviu Gligor din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Axentiștii noștri, îndrumați de doamna profesoară Iulia Mărginean au demonstrat o maturitate deosebită în abordarea temelor propuse la concursul de Public Speaking, iar Tania Grecu a fost apreciată de juriu ca fiind cea mai bine pregătită la categoria ei de vârstă. Astfel Tania a obținut premiul I la Etapa județeană a Concursului Național Public Speaking.

O felicităm pe Tania pentru acest premiu, îi felicităm pe axentiștii noștri pentru participarea la asemenea concursuri și pentru interesul și pasiunea pe care le acordă limbii engleze, și le dorim mult succes la competițiile școlare care vor avea loc în acest început de an 2023.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>