Tenisul de masă, pasiunea de o viață a Madalinei Moga

Mădălina Moga, elevă în clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, este în acest moment jucătoarea cea mai experimentată a Clubului Sportiv Municipal Mediaș la tenis de masă. Practică acest sport de mai bine de 11 ani și a avut numeroase rezultate extraordinare atât alături de echipa de club cât și în competițiile școlare.

Mădălina Moga și Andrei Pînzar din clasa a XII-a Instructor Sportiv au reprezentat județul Sibiu la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, care a avut loc în perioada 17-19 martie la Târgu Secuiesc în județul Covasna. Cei doi axentiști sunt „veterani” și în domeniul concursurilor școlare, ei calificându-se și în 2022 la această competiție, unde s-au clasat pe podium. În acest an 2023 Mădălina Moga a repetat performanța de anul trecut și a încheiat Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă pe prima poziție.

Îi felicităm pe sportivii noștri, le dorim să continue să practice acest sport care le-a adus nenumărate satisfacții și  să confirme talentul și buna pregătire pe care le-au demonstrat atât la competițiile școlare cât și la echipa de club.

 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>