Clasele a IX-a și a X-a descoperă muntele la Râul Sadului

Ziua de 27 aprilie 2023 a însemnat prima excursie a bobocilor din clasele a IX-a Matematică Informatică și a IX-a Științe Sociale, alături de colegii lor mai mari din clasa a X-a Matematică Informatică în deplasarea către Râul Sadului, la aproape 100 de kilometri distanță de municipiul nostru.

După un popas la Muzeul Satului din Sibiu, excursioniștii, însoțiți de doamnele diriginte Alina Boian, Cristina Cotor și Loredana Voicea, au ajuns la destinație și s-au bucurat din plin de peisajul montan și de facilitățile existente la fața locului.

Axentiștii și-au demonstrat abilitățile în practicarea tenisului de masă, a fotbalului și a baschetului pe zăpadă, în ciuda unei vremi mai capricioase, marcate de ultimii fulgi de zăpadă din această perioadă a anului. Pentru elevii clasei a X-a Matematică-Informatică, intensiv informatică muntele nu prea mai are secrete, ei participând în urmă cu câteva luni la o excursie în zona Bușteni-Sinaia.

Semnalul slab de telefonie mobilă le-a permis elevilor noștri să se bucure de peisaje, iar buna dispoziție a fost nelipsită. Vineri 28 aprilie, după un nou popas la Sibiu, liceenii noștri au revenit la Mediaș, cu regretul că timpul a trecut prea repede, dar în același timp cu speranța că vor urma alte asemenea activități extrașcolare pe parcursul acestui an.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>