Liceul Axente, „magnet” pentru scolile gimnaziale din zona de nord a judetului

Pe parcursul acestei primăveri Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost vizitat în mai multe rânduri de elevii școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș și din împrejurimi, în funcție de activitățile extrașcolare ale acestor unități de învățământ.

Vizitele s-au repetat și luni 24 aprilie, atunci când liceul nostru a organizat tradiționala activitate „Licean pentru o zi”. Iar impresiile pozitive lăsate de Liceul Teoretic „Axente Sever” în rândul viitorilor absolvenți ai claselor a VIII-a nu au rămas fără ecou.

Astfel, în prima zi de școală a lunii mai axentiștii au primit o nouă vizită a reprezentanților Școlii Gimnaziale Stephan Ludwig Roth din Moșna. Cei 30 de elevi însoțiți de doamnele lor diriginte au intrat din nou în cabinetele liceului, în sala de sport și în sala festivă a unității noastre de învățământ și s-au bucurat de dotările liceului, de spațiul verde generos și de atmosfera presupusă de viața de licean.

Suntem convinși că se vor repeta alte asemenea vizite ale viitorilor absolvenți ai claselor a VIII-a pe parcursul lunii mai, și ne dorim ca un număr cât mai mare dintre aceste vizite să se concretizeze în descoperirea vieții de licean pe parcursul următorilor 4 ani la Liceul Teoretic „Axente Sever”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>