Axentistele de la tenis de masa, la un pas de finala Campionatului National de Juniori

Mădălina Moga din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, Beatrice Hila din clasa a X-a Filologie și Gabriela Herciu din clasa a X-a Științele Naturii sunt 3 dintre cele 4 componente ale echipei Clubului Sportiv Școlar Mediaș la tenis de masă. Lor li se adaugă Mara Moca de la Colegiul SNG și împreună cele 4 sportive au adus medalia de bronz pentru echipa medieșeană la Campionatul Național de Juniori.

Această competiție s-a desfășurat în perioada 3-7 mai 2023 la Arad, în Sala sportivă a Universității „Aurel Vlaicu”. Sportivele pregătite de antrenorul Viorel Sterea au trecut la echipe de faza grupelor iar în sferturi au eliminat formația CSȘ Craiova cu scorul de 3-1. În semifinală medieșencele noastre au avut 2-0 în partida cu CSM Arad dar au cedat în cele din urmă cu scorul de 3-2 și astfel și-au asigurat medalia de bronz la Campionatul Național de Juniori.

Au urmat apoi competițiile la dublu și la individual, unde, în afara sportivelor noastre a evoluat la masculin și Cristian Cîndea din clasa a X-a Matematică-Informatică, intensiv informatică. Perechea Beatrice Hila-Gabriela Herciu a obținut un rezultat notabil la dublu, ajungând până în faza sferturilor de finală.

Le felicităm pe componentele Clubului Sportiv Școlar Mediaș la tenis de masă și pe antrenorul lor Viorel Sterea pentru această performanță, le dorim să continue să practice acest sport care le-a adus nenumărate satisfacții și să confirme talentul și buna pregătire pe care le-au demonstrat atât la competițiile școlare cât și la echipa de club.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>