Elevii Scolii Gimnaziale Biertan, liceeni pentru o zi la LTAS

A venit rândul viitorilor absolvenți ai Școlii Gimnaziale Biertan să ia contact cu viața de licean. Aceștia s-au aflat vineri 5 mai 2023 la Liceul Teoretic „Axente Sever” și au realizat turul unității noastre de învățământ..

Elevii s-au bucurat de experimentele desfășurate în cabinetele de informatică și de fizică ale liceului nostru, alături de sala de sport. Totodată în biblioteca instituției le-a fost prezentată oferta educațională a Liceului Teoretic „Axente Sever” pentru anul școlar 2023 – 2024. Nu în ultimul rând viitorii absolvenți ai Școlii Biertan s-au întâlnit cu foștii lor colegi, în prezent axentiști la diferite profiluri ale liceului nostru.

Le dorim mult succes elevilor claselor a VIII-a la Evaluarea Națională și-i așteptăm de la toamnă în număr cât mai mare în calitate de axentiști.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>