Debut de an școlar la LTAS

Ziua, de 11 septembrie 2023 a marcat începutul anul școlar 2023-2024 pentru elevii Liceului Teoretic „Axente Sever”. Un început plin de emoţii îndeosebi pentru bobocii din cele 7 clase de a IX-a, care şi-au cunoscut diriginţii şi colegii alături de care îşi vor petrece o bună parte a adolescenţei lor. Un început plin de bucurie pentru restul elevilor, care s-au revăzut după vacanţă şi care încă nu s-au acomodat cu ideea apropierii iminente a toamnei. Un început plin de încredere şi speranţă pentru părinţi şi pentru cadrele didactice ale unităţii noastre de învăţământ, cadre pregătite ca de fiecare dată să-şi dea o părticică de suflet elevilor noştri.

Deschiderea anului școlar a fost marcată la ora 10 prin festivitatea la care au participat cei 630 de elevi ai instituției, alături de părinți dar și de absolvenți ai promoției 2023, viitori studenți ai universităților din România. Doamna director Anamaria Agîrbiceanu le-a transmis participanților un gând de bun venit din partea cadrelor didactice, a prezentat succint modernizările care au avut loc în liceu pe perioada verii și a anunțat diriginții celor 24 de clase ale unității noastre de învățământ. Din acest an școlar Liceul Teoretic Axente Sever beneficiază de un nou corp de clădire funcțional, care găzduiește 3 săli de clasă și alte spații funcționale pentru axentiști.

Astfel a început anul şcolar 2023-2024 la Liceul Teoretic „Axente Sever”, instituția care obține an de an cele mai bune rezultate din municipiul Mediaș la examenele naționale, ceea ce face din unitatea noastră de invățământ cel mai bun liceu din zona de nord a județului.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>