Let’s Do It Mediaș. LTAS-ul a răspuns „prezent” și în 2023

Ziua de 16 septembrie 2023 a fost ziua desfășurării unei noi acțiuni de curățenie la nivelul municipiului nostru, sub egida „Let’s Do It Mediaș”. Peste 900 de voluntari au răspuns „prezent” apelului primăriei municipiului Mediaș, de la toate unitățile de învățământ. Printre ei, un grup consistent de voluntari ai Liceului Teoretic „Axente Sever”, însoțiți de profesorii și diriginții lor. Arealul de curățenie al axentiștilor noștri a fost reprezentat de zona barajului Ighiș.

Liceul nostru a fost, este și va rămâne o școală Eco, dedicată protejării mediului înconjurător, iar prin acțiunea de curățenie axentiștii au tras un semnal de alarmă asupra necesității protejării spațiilor verzi, a igienizării și păstrării curățeniei și implicit a îndemnării cetățenilor să urmeze exemplul voluntarilor și să arunce deșeurile în spațiile special amenajate. La finele acțiunii de curățenie au fost colectate peste 4 tone de deșeuri.

Le mulțumim organizatorilor acțiunii „Let’s Do It Mediaș”, mulțumim primăriei municipiului Mediaș pentru implicare, precum și societăților Meditur și Eco-Sal, care și-au adus aportul la buna organizare și desfășurare a acestei activități, și nu în ultimul rând le mulțumim axentiștilor și cadrelor didactice ale unității noastre de învățământ care au participat la acțiunea de curățenie și ecologizare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>