Excursie CERF 2006

In data de 3-7 mai s-a desfasurat expozitia si conferinta internationala de tehnologia informatiei si comunicatiilor, care a avut loc la Bucuresti in complexul expozitional ROMEXPO si a fost organizata de EXPOTEK.Pe scurt CERF 2006.Liceul Axente Sever Medias pe parcursul a 2 ani devenise un vizitator fidel al evenimentului bucurandu-se de acesta atat elevii liceului cat si profesorii liceului care nu au ezitat sa organizeze o excursie spre CERF nici anul acesta, pentru a-si continua traditia.

Excursia a fost organizata cu sprijinul “S.A. TRANSGAZ” Medias. Participantii la excursie aduc multumiri, in special, doamnei Munteanu Eugenia, director si manager al Liceului “Axente Sever” Medias, Profesorilor I. Chindea, Roman Elena si doamnei Cristina pentru grija si efortul depus in realizarea acestei excursii. La fel se aduc multumiri si scuze domnului sofer al autocarului.

Imaginile cu evenimentele la care a participat grupul elevilor si a profesorilor in excursie pot fi gasite in galeria foto a liceului.

Sper sa ne vedem la CERF 2007!

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>