Proiecte si concursuri

AN ŞCOLAR 2019 – 2020

Concursul Natura și Omul, Editia I, aflat în CAEJ 2020 pozitia 38

Omul şi Natura trebuie să co-existe într-o armonie perfectă. Natura îi oferă fiinţei umane forţa de care acesta are nevoie pentru a supravieţui, iar omul, la rândul său, ar trebui să fie profund recunoscător şi să-i asigure o protecţie permanentă. Pornind de la această idee Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș vă propune un concurs prin care să evidențieze frumusețile naturale si protejarea acestora prin refolosirea materialelor reciclabile.

Pentru mai multe informații click pe Regulamentul concursului.

Datorită stării de urgență jurizarea lucrărilor trimise  la Concursul „Natura și omul” se amână până la începerea cursurilor.

Director, prof. Agîrbiceanu Ana-Maria

prof. Duma Delia

prof. Hațegan Alina

prof. Moldovan Lenuța

Proiect “Descoperă lumea din jurul tău “

Este un proiect de parteneriat care se adresează atât elevilor din ciclul inferior cât şi celor din ciclul superior al liceului. Propune un demers didactic alternativ realizat din perspectiva educaţiei pentru diversitate, a perspectivelor multiple asupra culturii, a promovării patrimoniului cultural prin multiple surse de informare şi documentare.

În acest an şcolar am punctat şi sperăm să dăm o notă specială produsului final prin acţiuni de popularizare pentru păstrarea valorilor culturale şi publicare într-un volum.

Sunt implicaţi parteneri ai comunităţii locale cât şi licee din afara judeţului. Urmărind promovarea dialogului şi a cultivării spiritului de colborare şi competiţie sunt nominalizați elevi din fiecare instituţie implicată coordonate de cadre didactice. Proiectul se derulează pe o perioadă de un an.

Pentru mai multe informații click pe Regulamentul concursului

Datorită stării de urgență activitățile proiectului „Descoperă lumea din jurul tău” se amână până la începerea cursurilor.

prof. Tulea Corina

informatician, Părău Anca

prof. Purcariu Petru