Moment comemorativ Mihai Eminescu

Luni, 15 ianuarie 2007, un grup de elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”, indrumati de doamnele profesoare de la Catedra de Limba si literatura romana, au participat la un moment comemorativ dedicat poetului Mihai Eminescu, organizat in colaborare cu Biblioteca Municipala Medias si desfasurat in sala cinematografului Mediensis.
   Elevii au recitat poezii din opera eminesciana in limbile romana, latina, franceza si engleza, precum si poezii dedicate activitatii sale creatoare, semnate de Victor Eftimiu, Nichita Stanescu si Marin Sorescu. Apoi au vizionat un film documentar despre viata si activitatea poetului.
   Manifestarea s-a incheiat pe tonurile unei romante pe versurile poetului, timp in care elevii au putut vedea diverse editii ale operei eminesciene si cateva desene inspirate din „Sara pe deal” si „Luceafarul”.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>