O viata mai buna, un mediu mai curat

Actiunea de ecologizare s-a desfasurat in data de 11 mai 2007 si a avut drept scop colectarea gunoaielor din zona Binder Bubi, zona de agrement din Medias.
La actiune au participat 47 de elevi din clasele a IX-a si a XI-a Stiinte Naturale, indrumati de catre doamnele profesoare Zanfirescu Georgeta si Solomon Maria.
Elevii au primit manusi si saci menajeri din partea Primariei Medias, iar munca a decurs intr-un ritm sustinut, colectandu-se ambalaje de plastic, hartii, sticle si alte resturi.
Actiunea a fost o imbinare fericita a utilului cu placutul, munca fiind insotita de o drumetie frumoasa.
Ziua de 11 mai 2007 poate fi considerata o mica particica din contributia pe care ar trebui sa o avem cu totii la pastrarea unui mediu curat, pentru o viata mai sanatoasa.
Coordonator proiect: Dir.adj.prof. Pumnea Camelia

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>