Excursie la CERF 2007

In perioada 11 – 13 mai 2007 elevii Liceului Teoretic „Axente Sever” au participat la excursia devenita traditie, avand ca obiectiv vizitarea Targului International CERF, Bucuresti.
Excursia a fost organizata si condusa de doamna directoare prof. Munteanu Eugenia si doamna profesoara Roman Elena, iar insotitoare de grup au fost domnisoarele profesoare Hudea Ioana si Oprea Anca.
Cei care au beneficiat de aceasta excursie au fost, in primul rand, cei din clasele cu profil matematica-informatica dar si elevi de la alte profile din liceul nostru.
Traseul urmat a fost: Medias – Blaj – Alba-Iulia – Simeria – Hateg – Targu Jiu – Ramnicu-Valcea – Pitesti – Targoviste – Bucuresti – Ploiesti – Busteni – Brasov – Sighisoara – Medias.
Dintre Obiectivele turistice vizitate amintim: Catedrala Reintregirii Neamului din Alba-Iulia, manastirea Prislop, Parcul „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, vizitarea Turnului, a Cetatii si a Unitatii Militare din Targoviste si Targul International CERF unde elevii au avut ocazia sa-si largeasca orizontul de cunostinte.La intoarcere au putut admira frumusetile de pe valea Prahovei.
Excursia aceasta le-a largit elevilor participanti orizontul de cunostinte prin „lectii practice” de informatica, geografie si istorie, si s-a desfasurat intr-un cadru de voie buna si distractie.
Asteptam nerabdatori CERF 2008.

Accesează şi galeria foto!

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

2 Comentarii