Excursie la Cluj si Cheile Turzii

Dacă săptămâna trecută elevii din clasele cu profil matematică-informatică au fost în excursie la Bucureşti la Cerf 2007, în acest weekend elevii de la clasele cu profil filologie intensiv engleză (clasa a XI-a) au participat la o excursie la Cluj şi Cheile Turzii.

Plecarea a avut loc vineri (18 Mai) din faţa Liceului Teoretic „Axente Sever” cu un microbus sponsorizat de RomGaz Mediaş. Au participat 18 elevi însoţiţi de doamna profesoară Maria Muntean.

La Cluj elevii au asistat la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la un curs de „Negociere” susţinut de domnul profesor Puşcaş V. (fostul negociator al României la UE).

Următoarea oprire a grupului a fost Cheile Turzii, unde au rămas până duminecă după-amiază. Au fost 2 zile splendide. Au parcurs cheile măreţe şi impunătoare, elevii fiind foarte impresionaţi de ce au văzut. Dar tot ce e frumos durează puţin, şi când se termină, rămân amintirile…

Accesează şi galeria foto!

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>