Balul Majoratului 2007

Am trăit cea mai frumoasă experienţă din viaţa noastră organizând acest bal. Am simţit spiritul competiţiei, emoţiile concursului şi, totodată, mândrie că am reuşit să oganizăm un spectacol minunat. Am avut norocul de a fi o echipă unită, acest lucru făcând ca alături de profesoara Roman Elena să organizăm cel mai frumos şi inedit bal din „istoria” liceelor. A fost greu având în vedere că totul avea să se desfăşoare în aer liber, la Grădina de Vară, dar în final totul a ieşit extraordinar. Au fost momente de spontanietate şi imaginaţie ale concurenţilor şi organizatorilor, apărând scene care practic nu făceau parte din program. Cu toate acestea, nimeni nu şi-a dat seama şi toată grădina dansa împreună cu noi, cântând împreună imnul liceului nostru, lansat chiar în acea seară de către elevul Stasii Vitalie.

Vrem pe această cale sa le mulţumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat şi celor care au fost acolo în seara de 8 iunie 2007, o seară care va rămâne mereu o amintire frumoasă şi un prilej de a ne aminti cu drag de foştii noştri colegi pentru care am organizat „Balul Majoratului Axente Sever 2007”.

Galeria foto este disponibilă şi ea!!!

Organizatorii acestui eveniment vă urează mult succes în noul an şcolar.

Buta Oana, cl. a XII-a MI1

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>