Bine ati venit!

Din totdeauna, pentru şcoală , toamna este un anotimp înnoitor, iar septembrie, o lună a începutului.
Vara, când rămâne singură, şcoala este tristă şi aproape nu-şi mai găseşte rostul, dar renaşte în clipa în care pe porţile ei, intră frumoşii adolescenţi, plini de viaţă şi însetaţi de cunoaştere. Şi atunci, şcoala îi primeşte cu braţele deschise, îi ocroteşte, le îndrumă paşii şi-i învaţă să se înalţe.

Liceul Teoretic “Axente Sever”, această şcoală de referinţă în municipiul Mediaş, s-a pregătit toată vara să primească cum se cuvine un număr de 580 de elevi din care, 110 sunt boboci de clasa a IX-a .
Fiţi bineveniţi, dragi elevi ai claselor a IX a şi străduiţi-vă să scrieţi istoria generaţiei voastre într-o pagină luminoasă a cronicii acsetui liceu, de pe băncile căruia au plecat absolvenţi care i-au transformat numele în renume.

Elevilor claselor a XII a, cei care în acest an şcolar îşi finalizează studiile liceale, le dorim putere de muncă şi mult succes la examenele ce-i aşteaptă pentru a urca o nouă treaptă a desăvârşirii lor ca oameni.
Aceleaşi gânduri bune le adresăm elevilor claselor a X a şi a XI a pe care îi dorim cuminţi şi silitori.

Liceul Teoretic “Axente Sever” şi-a câştigat prestigiul datorită unui corp profesoral competent, cu dăruire pentru profesia aleasă.
Dragi profesori, vă dorim multă sănătate şi multă răbdare pentru că menirea de a modela personalităţi nu este dată oricui ci doar celor aleşi. Fiţi mândrii de profesia voastră şi slujiţi-o cu cinste.

Pentru ca procesul instructiv–educativ să se bucure de condiţii optime, într-un cadru aflat în deplin acord cu cerinţele unui învăţământ modern Conducerea liceului s-a preocupat de modernizarea spaţiului dedicat studiului, astfel s-au făcut reparaţii curente şi au fost recondiţionate sălile de clasă din corpurile A,B şi C, şi a fost obţinut avizul de funcţionare.
Corpul E a fost complet reabilitat cu fonduri obţinute de la bugetul de stat şi de la bugetul local. S-a refăcut şarpanta clădirii şi instalaţia electrică, s-a schimbat sistemul de încălzire de la sobe de teracotă la încălzire centrală, au fost zugrăvite sălile de clasă şi s-a făcut izolaţie termica exterioară.
Mulţumim, pe această cale, pentru sprijinul acordat Administraţiei Locale Mediaş.
Sperăm, dragi elevi să vă bucuraţi de aceste condiţii.

Incă o dată, vă urăm mult succes tuturor.
Director,
Prof. Munteanu Eugenia

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>