Intalnirea primarului cu elevii liceului

Conform unui program de parteneriat incheiat cu primaria Medias, program care vizeaza stabilirea si consolidarea unei punti de legatura intre elevii medieseni si primarie, conducerea Liceului Teoretic “Axente Sever” (prin doamna director Munteanu Eugenia si doamna director adjunct Pumnea Camelia Monica) a organizat marti, 20 noiembrie 2007, o intalnire a elevilor liceului cu reprezentanti de seama a orasului nostru.

Ne-au onorat cu prezenta domnul primar Daniel Thelmann si domnul viceprimar Teodor Neamtu. Au fost prezenti de asemenea reprezentanti ai Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, doamna Corina Minciuna si domnul Lucian Costea. La intalnire au participat elevii claselor a IX-a si a X-a, insotiti de cadre didactice.

Scopul intalnirii a fost acela de a stabili o mai buna comunicare intre elevi si reprezentantii municipiului nostru, de a impartasi ganduri, idei, de a discuta problemele care ii framanta pe adolescentii de azi, de a cunoaste si de a satisface, acolo unde acest lucru este posibil, doleantele elevilor in materia de cultura, divertisment, sport s.a. Reprezentantii primariei orasului nostru au fost placut impresionati de intrebarile adresate de catre elevi, intrebari care au demonstrat ca adolescentii de azi gandesc matur si sunt interesati de problemele orasului, dovedindu-se cetateni model a-i orasului inca de pe acum.

Astfel, elevii au manifestat un real interes in a discuta despre infrastructura orasului, au propus domnului primar infiintarea unei baze de agrement sportiv in aer liber, a unui parc de tineret, a unor piste pentru skateboard, bicicleta, streetball etc.

Domnul Lucian Costea a prezentat elevilor oferta culturala pe anul 2007, amintind de Festivalul berii, Festivalul Medias – Cetate Medievala, Zilele tineretului Mediesan, Festivalul cititorului si altele.

Spre sfarsitul intalnirii, elevii au primit atat pliante, cat si un CD cu o prezentare a obiectivelor turistice si culturale ale municipiului Medias.
primarie-4_1.jpg
primarie-7_1.jpg

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>