Sarbatorile de iarna

,,Larg deschideţi poarta sufletelor voastre/ N-am venit să cerem, am venit să dăm….” din preaplinul nostru sufletesc zâmbete, colinde şi cadouri pentru voi cei singuri şi neajutoraţi ajunşi la vârsta cărunteţii sau pentru voi copiii cu probleme familiale.
Acesta a fost mesajul pe care l-a dus un grup de elevi coordonaţi de câteva cadre didactice de la Liceul Teoretic „Axente Sever” persoanelor vârstnice de la Unitatea medico-socială din Mediaş şi copiilor cu probleme familiale de la fundaţia Sinergii cu care şcoala are proiecte de parteneriat.
Spiritul Crăciunului ne-a cuprins pe toţi, profesori şi elevi ai liceului implicându-ne în colectarea de obiecte vestimentare, jucării şi bani în vederea pregătirii cadourilor pentru cei care nu se bucură permanent de căldura unui cămin familial.
Lor li s-a alăturat grupul coral al liceului condus de domnii profesori Vecsei Daniel şi Hulpuş Elena, care a susţinut un concert de colinde în sala festiva a liceului (în data de 21 decembrie), precum şi în cadrul serilor duhovniceşti organizate de Protopopiatul Mediaş la Sala Traube.
Dăruind am devenit mai buni şi mai frumoşi sufleteşte, pregătiţi pentru a întâmpina cum se cuvine Sărbătorile de iarnă.

craciun1.jpg

craciun3.jpg

craciun2.jpg

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>