Cu un zambet se face primavara

Luna martie a sosit in orasul nostru mai altfel decat in anii trecuti: nu cu o floare, ci cu un zambet, deoarece la inceputul lunii s-a derulat proiectul „Saptamana bunelor maniere”.

Proiectul a fost initiat de Scoala Generala Nr. 8 si Primaria Medias, dar au fost implicate si alte unitati de invatamant.

Elevii liceului nostru insotiti de doamnele profesoare Streza Diana si Lapadat Aura au participat la manifestarile prilejuite de simpozion si au prezentat lucrarile: „Bunele maniere in literatura” (prof. Streza Diana), Arta de a darui (Gligore Andrada, Herlea Teodora, Lapadat Mihaela, Vlad Cristina), „Cei sapte ani de acasa” (Papara Laura, Musca Ligia), „Limbajul si bunele maniere” (Corlaciu Teodora), „Nesimtirea in societate” (Adi Lavinia).
Pentru toti cei prezenti la acest simpozion a fost un prilej de a-si imbogi cunostintele despre bunele maniere iar elevii participanti au fost premiati.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>