Ecologizare pe Aleea Sperantei

Duminică, 25 mai 2008 începând cu orele 10:00 a avut loc pe Aleea Greweln din Mediaş o ampla acţiune de igienizare organizată de Asociaţia Dianthus Mediaş. Deşi mediatizată de presa locală şi judeţeană (cale pe care mulţumim acesteia), acţiunea nu s-a bucurat de o prezenţă numeroasă. Singurii care s-au alăturat membrilor asociaţiei Dianthus (in numar de 15 persoane) elevi ai liceului „Axente Sever”, coordonaţi de d-na profesoară Laura Haţegan. S-au adunat selectiv un număr mare de PET-uri, ambalaje de produse , reziduri feroase şi sticlă care au fost transportate de către Serviciul Public de Ecologizare.

ecologizaregrup

Însă problema aleii Greweln, generală în oraşul Mediaş, este cea a vandalismului. Marea majoritate a coşurilor de gunoi şi a băncilor amplasate anul trecut prin proiectul Suflet Tânăr pentru Aleea Greweln fiind într-o stare avansată de deteriorare. ” A fost o acţiune pe care o vom repeta de cîte ori va fi nevoie. Avem o rugăminte adresată medieşenilor: să folosească coşurile de gunoi, şi să nu deterioreze panourile informative prin postarea de anunţuri sau prin adăugarea de texte. De asemenea rugăm persoanele care sesizează abateri în privinţa aruncării deşeurilor şi a deteriorării mobilierului stradal să sesizeze Poliţia Comunitara.
La această acţiune a participat şi domnul primar Daniel Thelmann.

ecologizaremai

Feri Teglaş
Presedinte Dianthus

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>