Intalniri peste ani si ani

Liceul “Axente Sever” este ţărmul la care ancorează toate vapoarele care, în urmă cu zece, douăzeci, treizeci, n-zeci ani, au plecat în largul oceanului care se cheamă VIAŢĂ, pentru a se încărca cu bucurii şi tristeţi, cu fericire şi durere, pentru a-şi întemeia o familie sau pentru a trăi singuri.

intalniri1

Sunt acum, tineri sau adulţi, dornici să-şi împărtăşească unii altora şi profesorilor, care i-au primit copii în clasa a IX-a şi i-au lansat în viaţă adolescenţi, impresiile despre lumea în care se învârt, să se laude cu împlinirile lor sau să-şi deplângă eşecurile şi neîmplinirile.
Pentru că oceanul vieţii are şi cer senin dar şi furtuni prin care toţi trebuie să treacă cu dârzenie ca să fie învingători, aşa cum au fost învăţaţi la şcoală.

intalniri2

prof. Maria Muntean

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>