Saptamana bunelor manire

“Săptămâna bunelor maniere” este o activitate concepută în scopul de a schimba oamenii indiferent de vârstă.
Anul acesta tema a fost “Limbajul corpului” în concordanţă cu bunele maniere, cum trebuie să ne comportăm la masă, în timpul unui interviu, sau chiar în general, pentru că corpul nostru spune aproape totul despre noi. În funcţie de cum ne comportăm oamenii din jur îşi dau seama de caracterul sau chiar de personalitatea noastră. Această activitate nu este concepută doar pentru elevi , ci şi pentru profesori. Aceştia au participat cu diferite proiecte prezentându-le pentru ca fiecare să poată învăţa ceva din toată această activitate. Chiar dacă crezi că ştii destule şi nu crezi că ai nevoie ca alţii să îţi spună c e să faci şi cum să te comporţi, tot timpul este loc de mai bine şi de mai mult.
Cu această ocazie vă invităm şi anul viitor să participaţi la această activitate indiferent de vârstă, indiferent de cunoştinţe şi chiar de modul dumneavoastră de a fi!

maniere-1_1

Prof. Aura Lăpădat

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>