Excursie la Cluj-Napoca

Vineri 05.06.2009, Râmeţul ne aştepta nerăbdător  pentru a-l admira, aşa că grupul nostru, înarmat cu aparate foto era pregătit să surprindă fiecare tablou deosebit al naturii.

Vremea a ţinut cu noi soarele făcându-şi apariţia ne-a însoţit pe tot parcursul drumului luând parte la aventura noastră!

Autocarul a parcurs un drum forestier de pe care am admirat peisaje mirifice care se completau cu simfonia  apelor montane.

5 iunie 2009 ramet 2

5 iunie 2009 ramet 1

A fost o experienţă de neuitat, având în vedere faptul că am vizitat Grădina Botanică din Cluj-Napoca iar seara am ajuns la Observatorul astronomic din aceeaşi localitate.  Cerul fiind  senin  nu am întâmpinat probleme la observarea Lunii şi a planetei Saturn fapt care ne-a produs o reală bucurie.

Toţi ne-am simţit bine şi sperăm că următoarea ieşire să fie tot atât de plăcută.

5 iunie 2009 ramet 3

Mulţumiri organizatorilor excursiei şi în mod special doamnei director, profesor Eugenia Munteanu care s-a implicat în mod deosebit pentru ca această excursie să treacă de faza de proiect devenind realitate.

Moga  Iulia Denisa,

cls a XI- a Filo

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>