Inceperea noului an scolar

Întotdeauna, prima zi de şcoală e frumoasă pentru noi în felul ei. Ne revedem toţi colegii ceea ce aşteptăm cu nerăbdare încă cu câteva săptămâni înainte să înceapă anul şcolar.

Cu toate că doamna dirigintă ne mai cicăleşte din când în când, doamna profesoară de română ne pune la teme şi domnul profesor de matematică  ne dă teste des, desigur că şi de ei ne e dor, pentru că fac parte din viaţa noastră şi îi vedem aproape în fiecare zi.

În prima zi, aproape niciun elev nu a purtat uniformă, dar următoarea zi, toţi s-au conformat regulamentului. Doamna director Munteanu Eugenia a ţinut un discurs prin care ne-a urat tuturor un an mai bun decât cel precedent şi a prezentat diriginţii fiecărei clase.

14 sept 2009 (1)

Pe urmă, împreună cu diriginţii am ţinut ora de dirigenţie, prima din an cu care se obişnuieşte începerea anului şcolar. Cei din clasele a IX-a şi a X-a au primit manuale iar cei de a XI-a si a XII-a au fost nevoiţi să le ia pe cele de la colegii lor mai mari sau să facă comenzi la edituri.

Bobocilor le urăm succes şi bun venit în „Axente Sever”; sperăm să rămână pe toată perioada şcolara în generaţia din care fac parte şi să se acomodeze cât mai repede.

14 sept 2009 (2)

Daniela Crăciun

Clasa XI-a MI

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>