Targul de carte

Cu forţe proaspete, elevii veniţi din vacanţa în care timp de trei luni de zile s-au relaxat şi au făcut fiecare lucrurile lor preferate au început un nou an şcolar.

În data de 16 septembrie 2009, a avut loc târgul de carte în sala festivă a şcolii noastre. Elevii liceului „Axente Sever” s-au înghesuit care mai de care să cumpere manuale de clasa a 11-a sau a 12-a de la colegii lor mai mari. Acolo au fost prezenţi şi profesori care i-au îndrumat pe elevi de la ce edituri să-şi cumpere cărţi. Dascălii i-au făcut curioşi pe elevi încă de când le-au dat programa şcolară pe acest an, aşa că ei şi-au făcut rost de manuale. Absolvenţii au negociat preţurile cărţilor, exact ca într-un târg.

Ei au învăţat anii trecuţi, aşa că acum e şi rândul nostru sa o facem.

Daniela Crăciun

clasa XI MI

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>